Selecteer een pagina

Een ander oud en nieuw

Afgelopen oud en nieuw zag er dit jaar anders uit dan andere jaren. En dat had inderdaad ook te maken met de corona-maatregelen waardoor een feestje er dit jaar niet in zat. Juist daarom ging ik voor Pro-Time/RTL aan het werk want gezellig thuis zitten kan de komende tijd nog genoeg gezien de nog steeds hoge aantal positieve tests. 

Het begon donderdag aan het einde van de middag met opnames van de briefing voor de boa’s van de stad Groningen, waarna Paul Blezer (cameraman) en ik om 19.30 uur apart doorreden naar Montfoort waar een thuisfestival werd georganiseerd. Begeleid door de volle maan, AC/DC, Nirvana en Guns n’ Roses tijdens de Top 2000 en af en toe vuurwerk in de verte (zeker boven Urk). arriveerde ik om 21.30 uur in Montfoort waar dus een thuisfestival werd georganiseerd voor de vele thuisblijvers in de gemeente. Het werd een gezellige avond met een toast om 12 uur wat toch nog een beetje het echte oud en nieuw gevoel gaf. Ja, de crew had zeker iets leuks neergezet.

Paul en ik verbleven daarna nog tot 3 uur in de hal van het RTL-gebouw in Hilversum, waarna we terug konden rijden naar Groningen omdat er verder niet veel meer te doen was. Met een voldaan gevoel reed ik over de praktisch lege wegen terug naar Groningen. Het was een ander oud en nieuw, maar wel een geslaagde. Zo zit er altijd wel iets positiefs in deze soms lastige tijd. Gelukkig Nieuwjaar!

Contact

Voor meer informatie kunt u hier uw gegevens en vraag/mededeling invoeren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.